И-Мэйл
info@samoinstitute.mn, laboratory@samoinstitute.mn
2019.6.13-ны сургалтад хүнсний үйлдвэрлэл, үйлчилгээний үндэсний 5 компанийн захирал, инженер техникийн ажилтнууд хамрагдав.
Сургалтын чиглэл, сэдэв:
· Хүнсний аюулгүй байдлын удирдлагын тогтолцооны болон бүтээгдэхүүний баталгаажуулалтын үндсэн асуудал, практик ач холбогдол,
· Үйлдвэрлэлийн зохистой дадлын тогтолцоо
· Аюулын дүн шинжилгээ, эгзэгтэй цэгийн хяналт
· Хүнсний үйлдвэрлэлийн тогтолцооны баталгаажуулалтын шаардлага FMSC (GMP)1.0:2018 схем,
· Зөвлөн туслах үйлчилгээний аргачлал.