Ажлын цаг: Даваа-Баасан: 08:30-17:30

И-Мэйл

info@samoinstitute.mn, laboratory@samoinstitute.mn

Утас

(976)-11-342035. (976)-11-343117

Мэдээ

ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРТ ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ЗОХИСТОЙ ДАДАЛ |GMP|, НАССР ТОГТОЛЦОО НЭВТРҮҮЛЭХ АСУУДЛААРХИ СУРГАЛТ АМЖИЛТТАЙ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГДЛАА.

 2019.6.13-ны сургалтад хүнсний үйлдвэрлэл, үйлчилгээний үндэсний 5 компанийн захирал, инженер техникийн ажилтнууд хамрагдав.

Сургалтын чиглэл, сэдэв:

·        Хүнсний аюулгүй байдлын удирдлагын тогтолцооны болон бүтээгдэхүүний баталгаажуулалтын үндсэн асуудал, практик ач холбогдол,

·        Үйлдвэрлэлийн зохистой дадлын тогтолцоо

·        Аюулын дүн шинжилгээ, эгзэгтэй цэгийн хяналт

·        Хүнсний үйлдвэрлэлийн тогтолцооны баталгаажуулалтын шаардлага FMSC (GMP)1.0:2018 схем,        

·         Зөвлөн туслах үйлчилгээний аргачлал.